سهامداران

شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (سهامی عام)

شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات یکی از بزرگترین شرکتهای سرمایه گذاری در ایران است که بیش از ربع قرن در عرصه توسعه بخش معدن کشور حضور جدی داشته است.
سرمایه گذاری در بخش های استخراج کانی های فلزی و فلزات اساسی، معادل ۹۰ درصد ترکیب دارایی های شرکت را در سال گذشته تشکیل داده است.

همچنین ۸۰ درصد دارایی های شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات ، مرکب از سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده و بیشترین سرمایه گذاری شرکت ، در زنجیره سنگ آهن و فولاد متمرکز است.

این شرکت از سهامداران عمده مجموعه های بزرگ معدنی و فولادی ایران از قبیل شرکت های؛ معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، سنگ آهن گهرزمین، شرکت ملی مس، معدنی و صنعتی صبانور، مجتمع فولاد خراسان، آهن و فولاد ارفع، پویا انرژی، کارخانجات کابل سازی شهید قندی، تجلی توسعه معادن و فلزات، گسترش کاتالیست ایرانیان، پرتو تابان معادن و فلزات و شرکت کک طبس است.

این مجموعه یک هلدینگ توسعه محور با هدف ارتقاء معدن و صنایع معدنی در کشور به شمار می رود.

شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات (سهامی عام)

شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات  (سهامی عام) در تاریخ ۱۳۹۱/۷/۳۰ با سرمایه ده میلیون ریال و تحت شماره ۴۳۰۸۰۱ و شناسه ملی ۱۰۳۲۸۲۶۲۰ در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری به ثبت رسیده است. سرمایه شرکت در تاریخ ۱۳۹۶/۵/۱۵ از مبلغ ده میلیون ریال به ۱۰/۰۰۰ میلیون ریال افزایش یافته و شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و طبق صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام نام شرکت به تجلی توسعه معادن و فلزات (سهامی عام) تغییر یافت.

همچنین بر اساس مجوز شماره ۹۴-۷۷۹۱۱۵/۰۰۴  مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۰۶ سازمان بورس اوراق بهادار،شرکت نسبت به افزایش سرمایه از مبلغ ۱۰،۰۰۰ میلیون ریال به مبلغ ۶۲،۰۰۰،۰۰۰ میلیون ریال اقدام نمود که در تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با ۵۳ درصد، شرکت های صنعتی و معدنی گل گهر و معدنی و صنعتی چادرملو هر کدام ۱۷ درصد و حقیقی ۱۳ درصد،مجموع سهامداران شرکت تجلی را تشکیل میدهند.

شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور (سهامی خاص)

شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور بزرگترین تولید کننده فرآورده های سنگ آهن در غرب کشور می باشد. که از مرحله اکتشاف، استخراج ، فرآوری سنگ آهن تا تولید محصولات کنسانتره و گندله دانه بندی فعال می باشد. سنگ آهن دانه بندی این شرکت، درمعادن باباعلی، گلالی و مجموعه معادن شهرک و کورکورا در استان های همدان و کردستان با تولید می شود. محصول سنگ آهن دانه بندی معادن با مشخصات کیفی مطلوب بعنوان خوراک مصرفی کارخانجات کنسانتره سازی صبانور مورد استفاده قرار می گیرد.

مجموعه معدنی و صنعتی صبانور دارای دو کارخانه کنسانتره سازی و گندله سازی در استان همدان است و زنجیره تولید در این استان از مرحله تولید سنگ آهن دانه بندی تا تولید کنسانتره آهن و نهایتا گندله آهن بصورت پیوسته فعال می باشد. محصول گندله با ویژگی های کیفی مطلوب بعنوان خوراک مصرفی کارخانجات فولاد کشور به مصرف می رسد.

همچنین زنجیره تولید این مجموعه معدنی در استان کردستان از مرحله تولید سنگ آهن دانه بندی و مصرف آن بعنوان خوراک کارخانه کنسانتره سازی فعال می باشد، برنامه راه اندازی کارخانه گندله سازی بیجار و سایر پروژه های این مجموعه در مراحل تکمیلی زنجیره قرار دارد. افزایش ظرفیت تولید کارخانجات صبانور در برنامه های توسعه این مجموعه قرار دارد.

شرکت تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه (سهامی عام)

شرکت تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه با بهره گیری از حضور افراد متخصص و مجرب در فضایی مجهز و مناسب سعی در ارائه ی خدمات درزمینه های طراحی، تامین قطعات، ساخت و نصب انواع تجهیزات صنعتی دارد.

زمینه های فعالیت، سوابق، تجربیات و خدمات قابل ارائه این گروه در پروژه های مختلف از جمله صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد سازی و نیز انواع پروژه های صنعتی می باشد.

شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی (سهامی عام)

شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی در آبان ماه سال ۱۳۶۳ با هدف تولید انواع کابلهای مخابراتی مسی وکابلهای مخابراتی نوری ، توسعه ارتباطات و ایجاد تحول در شبکه عظیم مخابراتی کشور ، تحت پوشش وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت درشهر یزد درزمینی به وسعت یک میلیون مترمربع و بازیربنایی معادل دویست هزارمترمربع همگام باآخرین فناوری روزجهان وبه عنوان پدیده ای نو درعرصه تولیدکابلهای مخابراتی تاسیس گردید. شروع بهره برداری از این مجتمع عظیم صنعتی ، مقارن با افتتاح سالن تولید کابلهای مخابراتی نوری بود که برای اولین بار درکشور، درسال ۱۳۶۷ محقق گردید. در سال ۱۳۶۹ با تولید کابلهای مخابراتی مسی آغاز شد و به منظور افزایش ظرفیت تولید ، خودکفایی صنعتی و تامین نیاز روزافزون کشور، تا سال ۱۳۸۴ طی سه مرحله توسعه یافت. در سال ۱۳۶۸ شرکت فیبر نوری و سلول خورشیدی با هدف تولید فیبر نوری و پانلهای خورشیدی در تهران راه اندازی و در سال ۱۳۷۸ دراین شرکت ادغام گردید. این شرکت در سال۱۳۷۵ جزء نخستین شرکتهای ایرانی بوده که موفق به اخذ گواهینامه ISO ۹۰۰۱گردید و درسال ۱۳۸۱ گواهینامه کیفیت ISO ۹۰۰۱ویرایش ۲۰۰۰ واستاندارد زیست محیطی ISO ۱۴۰۰۱ بر مبنای روح حاکم براین استانداردها است که هدف اصلی شرکت ، حفظ کیفیت درحداستانداردهای جهانی وبرآورده ساختن انتظارات مشتریان ، تعالی صنعتی واقتصادی وحذف وابستگی و حضور موثر در بازارهای جهانی میباشد . اصل مشتری سالاری وبهبود مستمرکیفیت و خدمات ، باور قطعی و تثبیت شده مدیران و کارکنان این شرکت می باشد تا در انجام به موقع تعهدات و در نظر گرفتن نیازها و خواسته های مشتریان و تضمین کیفیت محصولات تولیدی نهایت دقت و تلاش را مبذول نمایند. در راستای برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی وفرهنگی وسیاستهای خصوصی سازی دولت جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۳ شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و نام شرکت از “شرکت کابلهای مخابراتی شهید قندی” در سال ۱۳۸۷ به “شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی” تغییر گردید.